Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Linkblog

Tomcat szabadlábon + egy kis adaléka a földgáztározós-matulás marháskodáshoz

2006.10.28. 13:39 paraszolvencia

index.hu cikk


tomcat: Édes jó istenem, meddig gyűrűzik még a hülyeség ebben az országban?

Felhívott ma egy komoly ember. A komoly embert tessék szó szerint érteni, ugyanis valóban olyan emberről van szó, aki fontos helyen dolgozik, és nem hülye. Ez a komoly ember legnagyobb elképedésemre akkora baromságot adott elő nekem, hogy kis híján melléültem a széknek. Valakik igen keményen ráfeküdtek mostanában a rémhírkeltésre, hátha a sajtó majd baromságokkal foglalkozik a valós események helyett.

Röviden összefoglalva, fontos barátom olyan értesülést kapott "bizonyos körökből", hogy a Gazprom orosz mammutcég rövidesen föld alatti gáztározót akar építeni Magyarországon, és ennek üregét föld alatti hidrogénbomba-robbantással fogják kialakítani az Alföldön. A környező országok már meg is adták rá az engedélyt. A hírt, mely állítólag "zöldektől" származik, állítólag rövidesen bombahírként hozza a sajtó.

A dolog persze csak zanzásítva ennyi, természetesen szó esik a részletekről is, például hogy Teller Ede állítólag maga is leírta az emlékirataiban, hogyan lehet hidrogénbombával föld alatti üreget robbantani, és az oroszok állítólag már meg is építették a bombát. Az igazi cél pedig természetesen nem is a gáztározó felépítése, hanem a Kárpát-medence vízkészletének elszennyezése.

Fogom is a fejemet, nehogy leessen ennyi ökörségtől.

Naná, az oroszok csak úgy robbantgatnak nukleáris bombákat egy NATO-tagállamban. Nem is a hadsereg, hanem egy magáncég. Na és persze ezt a "környező országok" engedélyezik! Mintha ők dönthetnék el, mi történjék Magyarországon. És persze nekik is jó, ha atombomba robban a szomszédban. Bocsánat, nem is atom, mindjárt hidrogénbombát használnak, nem is csak egy akármilyen kis atombombácskát, és azzal csinálnak majd egy jó nagy gödröt ide, persze. Mindezt csak azért, hogy ne legyen vizünk. És ezt a magyar kormány engedélyezte, bizony. Teller Ede meg csinált is már ilyet, hogyne. És benne van az emlékirataiban. Hol? Olvasta valaki?

Uraim és hölgyeim! Csak hogy képben legyünk: ez az ufómese is bizonyos Körösi Imre és Kozenkay Jenő háza tájáról származik. Ez a két vén hülye képzeli magát állandóan titkosszolgálati tótumfaktumnak, akiknek állítólag bejárásuk van mindenkihez, ott vannak az összes titkos ülésen, persze boldogan el is mondanak nekik mindent, ami szupertitkos, hadd szivárogjon. Ez a két hülye próbálta már korábban is azt a rémhírt elterjeszteni, hogy Magyarországon "operatív szükségállapot" van, a Kossuth téren azt üvöltözték, hogy a kormány perceken belül kikapcsolja a mobiltelefon-hálózatokat, október 23-án állítólag a honvédség rég leköszönt, de szerintük még hivatalban levő vezérkari főnökével egyeztettek, s korábban egy másik gáztározós mesével is megleptek bennünket, melyben a fenti történetet még atombomba nélkül, de hasonló konspirációs háttérrel adták elő, s melynek vége természetesen szintén a magyar nemzet teljes kipusztulása lenne.

E két úriembert azért hagyják működni, mert ilyen jó kis meséket találnak ki, amit aztán a sok buta átvesz, és jól el is hiszik. A gyanakvás légkörében mindig könnyű rémhíreket terjeszteni. A sajtó meg naná, hogy lehozza, amekkora egy átlagos újságíró műveltségi szintje, nem is csoda. Ideje lenne végre diliházba dugni ezt a két idiótát. Vagy legalább jól megverni, néha az is használ.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://paraszolvencia.blog.hu/api/trackback/id/tr7716786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása