Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Linkblog

Kődobáló rendőrök a Deák térnél, Budapest

2006.10.25. 10:01 paraszolvencia

Világ zsenántjai, indiszponáljatok!

Budapest, Hungary (23.10.2006)

Stone throwing riot police in Budapest

(the 1956 commemoration ends in clashes with the postcommunist dictatorship)

Helyszín: Budapest, Deák tér, a Gödör mellett.
Egy begőzölt holland úr dühödten üvöltözi a zsaruknak (akik amúgy bizonyára nem értenek egy kukkot sem):
Go home, please, go home. Let the people have a party. Your mother is there. Think about it. Say no to this fucking Gyurcsány! Where is your mother? Where is your grandmother? Where are your mothers?

Sajnos, a tömörítés miatt nem látszanak világosan a kődobáló rendőrök, de holnap feltesszük jobb nagyításban a rendőrség sajátos tömegoszlatási metódusát.

Üvöltöző rendőr: Ne dobáljatok kővel!
Visszapofázó szemtanú: Ti dobáltatok...
Üvöltőző rendőr: Ne pofázz!!!
Másik rendőr: Kussolj el!!

Szakszerű rendőri intézkedés következik: az egyik maszkos karhatalmista tettre készen ráfogja a puskáját a két lépésre ácsorgó felemelt karú „pofázóra" (fejmagasságban célozva) és a parancsnok közbelépésére van szükség, hogy leeressze. Ilyen távolságból valószínűleg levitte volna a mellettünk álldogáló renitens úr fejét a gumilövedék. A parancsnok úr józan döntését valószínűleg a jelenlevő nagyszámú kamera is jótékonyan segítette.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://paraszolvencia.blog.hu/api/trackback/id/tr4216628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Török Ákos · http://magyarorszag2.extra.hu 2006.10.27. 17:55:51

Sziasztok,

Én - gondolom másokkal együtt - üvöltöztem a kődobálókkal, ennek következtében a munkatársuk rám emelte a puskát. Kösz, hogy ott voltatok a kamerával. Biztos nem lett volna jó 3-4 méterről arcba kapni egy golyót, még ha gumi is. Eddig szilárdan azt hittem, hogy ez igazából fel sem merült. Most, hogy láttam a videót, rájöttem, hogy ott álltatok kamerával. Ennek tudatában és a többi hír ismeretében most már csökkent az esélye annak, az emberi jóérzés tartotta vissza a ravasz meghúzásától a rendőrt.

Meg kell jegyezzem, mi nézelődő voltam, piknikezés jelleggel néztem oldalról a mozit (mint jópáran, kivéve a holland tagot, aki percekig üvöltözött), mindaddig, amíg ez a kődobálás be nem indult.

Tehát kérem, ne azonosítson senki az árpádsávos emberekkel, se a fideszes emberekkel. Bár Gyurcsány távozását a minimális követeléseim között tartom számon ezen eseménysor kapcsán.

Hogyan tudok a felvételhez jutni a lehető legjobb minőségben?
süti beállítások módosítása