Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Bírák névsora

2006.10.12. 13:46 paraszolvencia

    Szomorúan tudatjuk, hogy a kontraszelektált és kézivezérelt Nemzetbiztonsági Hivatalt utolérte a beltenyészetekre jellemző debilitás: megkísérlik megfékezni az internetet. Szarból várat építeni. Vörösre festeni a holdat. Jelesül a fejükbe vették, hogy leszedetik a kuruc.hu-ról a zavargások résztvevői fölött ítélkező bírák névsorát és azok adatait. Merthogy jogosulatlan adatkezelés. Megfélemlítési kísérlet. Félnek a bírák. Ők. 

(kommentár: és nedves gatyóban könnyű szívvel osztogatják a letöltendő éveket. Mert félnek. Ha nem félnének, a vádak bizonyítása is foglalkoztatná őket, nem csak a rendőrség bosszúszomja. Isten hozott a fasiszta kommunizmusba. Ma találkozom néhány jogvédő ügyvéddel és megtöltjük a blogot jogállami paródiákkal).

Nagy a kísértés, hogy megragadjunk egy anonim proxit vagy böngészőt, és megtömjük a Google-t az ominózus névsorral.
Addig is itt vannak a közérdekű adatok, természetesen telefonszám és cím nélkül (egyrészt tilos közzétenni őket, másrészt a google-al amúgy is kinyomozhatóak):


Bírák:
Dr. Tatár J. Tamás (BKKB)
Dr. Dénes Veronika (PKKB)
Ráczné Dr. Kschwendt Katalin (PKKB)
Dr. Vasvári Csaba (PKKB)
Dr. Fuér Angéla (BKKB)
Dr. Gábriel Éva (BKKB)
Dr. Stummer Attila (PKKB)


Ügyészek:
Dr. Palásti Márta (Budapesti VI. és VII. ker. Ügyészség)
Dr. Falvai Zsolt vezető ügyész (Budapesti Nyomozó Ügyészség)

és végezetül egy tanulságos történet a subbakultcharól:

A lap megtette azt a szívességet is a vidámságra fogékony olvasóinak, hogy utánajárt, mi történt a lánnyal, akinek – hát hogy is mondjuk kulturáltan – felrobbant a segge, miután a barátja belenyomott egy kompresszort. A 17 éves O. Máriának a vastagbele szétdurrant, a végbelét pedig ki kellett ültetni a hasfalára, a mamáját egyébként Dombiné Oláh Máriának hívják, a fene tudja, mi lehet az ő vezetéknevében az az O. Mária nem haragszik barátjára, Róbertre, hiszen ahogy mondja, ő kezdte az incselkedést a kompresszorral, Robi csak visszaütött. Ezért a mai napig együtt járnak, ám ahogy a SZBL által bakfisnak nevezett lány szavaiból ki lehet venni, valamit mégis tanult az ügyből. „TÖBBÉ NEM FORDÍTOK HÁTAT EFGY KOMPRESSZORNAK”, mondja. Őszintén kérjük az olvasóinkat, fogadják meg e sokat tapasztalt leány tanácsát.






Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://paraszolvencia.blog.hu/api/trackback/id/tr3116000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása